Tele2

Ahh hej allihopa!

Jag har alltid haft en grym oordning på mina räkningar. Jag brukar aldrig orka betala skiten och det är mycket ovanligt att jag inte måste betala en påminnelseavgift när jag väl betalar skiten. Jag vill verkligen poängtera att detta inte har med dålig ekonomi att göra, jag pallar helt enkelt bara inte att logga in på internetbanken. Detta har resulterat i att i stort sett alla mina abonemang någon gång har stängts av. Mobiler, comhem, gasen, hemförsäkringen... ja.. allt..

Det jag har haft mest strul med är mobilen. Trots att jag varje månad har koncentrerat mig på att verkligen lägga energi på att betala den räkningen har mitt abonemang stängts av en hel del gånger. Sjukt irriterande! Jag har varje månad fått 2 st räkningar från tele2, en som brukar variera i belopp och en som alltid legat på 99 spänn. Jag har inte tänkt så mycket på det utan bara antagit att jag släpat någon månad med betalningen och att det är någon slags påminnelsegrej.
Men sen förra månaden så tröttnade jag och fixade sånt där autogiro. Trots det kom det ändå en räkning från tele2 på 99 spänn. Jag bestämde mig då för att granska räkningen innan jag snällt betalade den. Det visade sig att det var en räkning för IP-telefonin jag och Adam hade när vi bodde i studentlägenheten. Jag har alltså pröjsat för ett nummer som inte använts på typ 1½ år. Och de gånger jag missat att betala den har de stängt ner alla mina tele2-grejor...

Hur som helst... Så jag rinde tele2 och ville avsluta mitt IP-telefoni-abonemang. Visst, det var inga problem... OM jag bara skickade in den där boxen man fått av dem. Den hade jag givetvis inte kvar... Då skulle jag få betala 1499 spänn i någon slags straffavgift... Det lär krångligt, så jag sa att jag sket i det och att jag ville behålla abonemanget istället...
Så nu kommer jag att få betala 99 spänn i månaden i hela mitt liv. Fett värt!

Kommentarer:
Postat av: Sanna

hahaha! är det inte smartare att betala 1499 istället för 1300 per år....... du vinner ju ganska mkt på det...

Postat av: Tess

MEN ÅÅÅH STEFFE! Lägg av, fixa detta nu. får panik. De är ju horungar, tror du inte lådjäveln ligger i källarn eller något?

2009-01-26 @ 08:32:12
URL: http://egowar.se
Postat av: A.

Köp en trasig box av någon och skicka in.

2009-01-26 @ 11:30:09
Postat av: Anonym

Hur fick du det till 1300 per år?

2009-01-26 @ 19:44:01
Postat av: Robin

Hahahahahahaha..

Så jävla bra ^^Asså.. tänk såhär, dom har säkert nån regel att du efter 2år eller så får det där modemet, sånt har bredbandsbolaget. för dom blir ju fan gamla. Testa igen om ett halvår ;)

Så kanske du slipper den där straffavgiften

2009-04-06 @ 15:57:23
Postat av: Signe

Jag tycker att du har en skitfin blogg! Har du tid så slå även ett öga på min :).

2011-05-09 @ 17:22:35
URL: http://smsalåna.nu

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits