JAAAAAAAAAAAAAA

Så jävla lycklig!

H och M

Varför har dem inte sånna där varukorgar på h&m?
Var som sagt där för att fylla på mitt kalsonglager idag. Träffade en tjej som jobbar på mitt jobb där. Kände mig tvungen att förklara varför jag stod med ett 20-tal kalsonger i famnen. Berättade om mina tvättstugetjuvar och hon berättade att hon också varit med om det en gång och hur kränkt hon hade kännt sig. Jag sa att det måste vara mycket vanligare att nån snor tjejkläder. Varför sa jag så? Vad tror hon om mig nu? Hon mmm:ade bara som svar och sen gick vi skilda vägar.

Jag vann förresten rätt mycket stålars på poker igår. Större delen av vinsten har jag slösat på kalsonger och t-shirtar. Känns bra. Hur fan kan kalsonger vara så jävla dyra!? Jag ska fan börja sno ur tvättstugan istället.

Kalsongtjuvar

Jag saknar mitt skägg :(

Men iaf, ska dra till fältöversten och köpa kalsonger nu, för typ 100ade gången i år känns det som. VAR FAN TAR ALLA MINA KALSONGER VÄGEN!? Börjar misstänka att vi har nåt pervo som går och snor kalsonger ur tvättstugan, det är den enda förklaringen. Jag försöker ha det så att jag kan klara mig i 3 veckor utan att behöva tvätta, men hur många kalsonger jag än köper så är det alltid de som "tar slut" först och tvingar ner mig i tvättstugan.

Skägg

Egentligen skumt att jag haft blogg så pass länge utan att riktigt beröra mitt favoritämne - skägg. Fast ahh klockan e lite för mycket  och jag e lite för trött för att jag ska palla diskutera ett så pass viktigt och berörande ämne just nu. Men var så säkra att inom en inte allt för avlägsen framtid kommer ett långt (kanske längst hittills) uttömmande blogginlägg om skägg!

Kan bara lite som hastigast påpeka att jag rakade bort all min ansiktsbehårig för ungefär 10 minuter sedan. Brukar göra det typ var 3-4e vecka för att inte bli allt för fäst vid mitt stiliga bockskägg. Det känns alltid rätt bra första timmarna, men sen när chocken lagt sig och man börjar inse att man just mördat en pålitlig vän som inte lämnats ens sida på en hel månad så känns det rent utsagt förjävligt.

Lite ostabilt att jag började raka mig utan att kolla rakhyvelsstatusen. Hade bara en engångsrakhyvel kvar och den var tydligen lite slö (ska nog börja kasta rakhyvlarna efter hyvlingen, att lägga tillbaka de använda e typ som alla tattare som lämnar tomma after-eight-papper i after eight-lådan... nu tål jag iof inte after eight längre men ahh... oj lång parentes..), så när jag lyckats raka typ halva ena kinden så blev det typ omöjligt att raka vidare. Gjorde helt sjukt ont men var ju tvungen att fortsätta, tog typ en halvtimme å raka sig :(  Men ahh, nu e man smooooth as a baby ass... Lite jobbigt nu när man inte har skägg för nu rinner allt blod ner på bröstet, hade jag haft skägg hade det samlats där. Fast hade jag haft skägg hade jag iof inte blödit i första taget. Ahh ehh, börjar bli lite trött av all blodbrist. Gonatt!

http://youtube.com/watch?v=ErCdbGz6-RU

Nyheterna

Ahh men iaf, kollade precis på nyheterna och fick direkt lite mer saker att snacka om!

En bil har åkt över en kajkant ner i vattnet å tanten och gubben som satt i den dog. :(
Tydligen så var de påväg därifrån till mannens jobb, men de svängde fel av misstag. Dykarna har nu bärgat de båda kropparna och de ska nu obduceras så att dödsorsaken kan fastställas....
I all tragik, är det inte lite kul? Man har ett liksom megageni hos polisen som på nåt sätt räknat ut exakt vart de var påväg och hur de hamnade i vattnet, men samtidigt har han inte lyckats klura ut hur fan de dött....

Ahh å sen vare om några samer som protesterat och lyckats få ett universitet att ställa in en sommarkurs där de skulle kartlägga samiska kultplatser. Samerna anser att universitetet inte respekterar deras offerplatser + att de stör renbetet.
Alltså... Vad fan offrar samer egentligen!? Haha! Allvarligt det enda jag kan komma på att samer äger är just renar, men om de har renofferplatsen och renbetet på samma ställe så känns det ju spontant som att renarna som betar redan blir rätt störda och att ett par brillmuppar från nåt universitet varken gör till eller från... Men men, fan vet jag.


Ahh men iaf, gonatt på er mina favoriter!

Bwah!

Nu har jag faktiskt loggat in på bloggsidan varje kväll senaste veckan och tänkt skriva nåt, men ahh... Pallar typ inte! Varit helt jävla död på sistone, typ asont i huvudet hela dagarna, svimningskänslor osv osv... Men vafan! Det som inte dödar en härdar en.
Jag har en teori om att det är det här jävla proteinpulvret GAINER som min kära roomie (Min Adam, som han heter på jobbet för att hålla i sär honom med alla andra adams... Lagom gay å så där) har börjat lura i mig. Men ahh, vill man vara fin får man lida pin. Börjar faktiskt få en helt sjukt läcker kropp nu, går nästan igång på mig själv.

Men iaf... Vad har hänt på sistone då...? Var ytterst nära 2.0 på högskoleprovet, ynka 9 poäng ifrån... Faktum är att jag var ÄNNU närmare 1.8, en fittpoäng ifrån. Kukprov! Men ahh, ska nog ändå inte plugga nå mer tror jag... var inte riktigt min grej.


Alltså vafan jag e ledsen, har typ ingenting å säga... Jag kan bara tipsa alla mina kära läsare att läsa några av mina gamla inlägg som är så jävla roliga så jag garvar fan själv bara jag kommer att tänka på dem...

hits