We shall need no overcome

Ahh, när jag var mindre fick jag för mig att jag var politiskt intresserad. Insåg som så många andra efter ett tag att det egentligen inte är någon skillnad på högerpolitik och vänsterpolitik, speciellt inte i ett land som Sverige. Med den insikten, och inställningen, anser jag att jag får ut så mycket mer av politiska debatter eftersom jag inte måste sitta och gilla en och ogilla en annan. Jag kan istället lyssna på vad de säger och anse att den ena verkar ha bra ideer i ett fall och den andra i ett annat. Sen att folk sällan har bra ideer må ju vara hänt.
Jag skrev förövrigt ett väldigt bra inlägg om politik för en massa år sedan i den här bloggen, kanske läge att lyfta det igen.
http://steffe20.blogg.se/2005/july/politik.html


Nåja, jag tänkte hur som helst lyfta fram mina tre stycken favorit-politiker-tal, utan någon egentlig inbördes ordning.

http://www.youtube.com/watch?v=xK30k2WTxY0

http://www.youtube.com/watch?v=mQakZce3GhQ

http://www.youtube.com/watch?v=FIw4vFEQDEk

Flytt!

Ahh men lägger landställsideen på is ett tag då. Tills ni andra börjar tjäna lite pengar. Sen jävlar! Däremot blir man sugen på att köpa ny lägenhet när man kollar runt på hemnet.. Den här lägenheten kostade nästan exakt så mycket som jag hade lyckats få i lånelöfte. Förvisso trivs jag som fan här, men ändå... vore smutt att flytta innanför tullarna och nu tjänar jag typ exakt 27% mer än när jag fick mitt förra lånelöfte. Men vafan... Jag pallar fan inte att flytta igen. Känns som att 4 trappor utan hiss kommer få mig att bo kvar här ett bra tag.

Gillar förövrigt omröstningen på aftonbladet.se
Skulle du kunna tänka dig att flytta för att få ner dina elnätavgifter?
Ställningen just nu: Ja (41.8 %) Nej (58.2 %)

Säg att man får ner avgiften 10%, det är drygt 50 spänn om året. Fett värt!

OS

Ahh saknar OS lite, så jävla smutt att kunna dra på TVn närfan som helst å se massa skumma sporter.
Jävligt dåligt av SVT att inte följa paralympics lika intensivt. Fast iof, det har lite förlorat sin charm sen de utvecklingsstörda inte får vara med länge.. Men tydligen kanske de får vara med igen nästa OS..

T.o.m. år 1972 var Handikapp-OS endast för ryggmärgsskadade. Först 1976 började andra grupper av funktionshindrade idrottare att deltaga och mellan åren 1996-2000 deltog även utvecklingsstörda. En stor skandal inom Paralympics är uteslutandet av utvecklingsstörda idrottare vilket beror på en basketmatch i Sydney år 2000 då spelare som inte var utvecklingsstörda deltog i det spanska laget (10 av lagets 12 spelare).


Jag väljer att inte kommentera spaniens lilla kupp, mer än att bara påpeka att det där är så sjukt kul. HA!Ahh men hurni... Lite besviken på er, jag hade trott att min landställe-idé skulle få lite mer respons än så här! Låt mig lobba vidare för det hela lite...

Tänk er om 20 år. När folk pratar om er, hur vill ni då att det ska låta?
"Ja jo, XX var fan en rätt skön lirare. Rätt kul att festa och hänga med, känns lite synd att vi tappade kontakten, undrar ibland lite vad XX sysslar med nu för tiden..."
ELLER
"XX!! FYYYFAN! Vilken jävla hjälte!!! XX och några polare köpte ett landställe när vi var i 20årsåldern. Där spenderade vi fan all vår lediga tid å hade så sjukt jävla kul! Syns att man tappat kontakten lite grann med XX, men det är klart... XX  har ju fullt upp med att vara president och nobellpristagare i litteratur, fred och kemi. osv"..

Landställe

Börjar fan bli sugen på att köpa ett landställe! Kollat runt som fan de senaste dagarna, men känns som om man har lite dålig koll på hur sånt där funkar. Hur mycket brukar priserna gå upp, är det som på bostadsrätter i sthlm? Eller brukar de hamna runt utgångspriset? Och avlopp å sånt.. Jag vill ha så att man liksom är linkad på de övriga samhällets rör och grejor. Det man spolar ska liksom försvinna, inte hamna i nån burk som man ska tömma hela tiden. Och vattnet i kranen ska inte smaka massa järn å grejor. Vad heter sånt? Alla ställen jag hittar har massa skumma, "vatten via samfällighet".. Är det det jag vill ha?

Ahh iaf... Stället måste gå att ta sig till utan bil, så just nu lutar jag rätt mycket åt norrtäljetrakten. Grymma bussförbindelser! Det ska ligga högst ½km från badvatten och gärna vara så att man typ kan festa dygnet runt utan att störa någon.
Själva standarden på huset och skicket på tomt osv känns ganska oviktigt eftersom man lär slita ut stället rätt mycket ändå.
Iaf.. Sånna ställen verkar ligga runt miljonen i utgångspris. Inte så jävla blodigt (men då vet jag ju som sagt inte hur mycket de brukar gå upp i pris) men ändå, har ju redan massa lån å skit.
Det är där DU kommer in i bilden. Jag letar helt enkelt 1 eller 2 polare som man kan gå ihop och köpa det med. FATTA VA JÄVLA KUL! Festa hela sommaren! Ett ställe man kan dra ut till närsomhelst, typ 1½ timmes bussresa bort. Så ahh... Fan! Det vore så jävla grymt helt enkelt!!!Ahh, dribblat runt på comhems sida på sistone.. Fixat fetare internet å så... Gillar priserna i deras senaste tävling.

Är du en Super spion? Vinn ett super pris! Gör dig klar för ditt uppdrag och gå in på www.jetix.se/spiontest och visa att du har vad som krävs för att bli Jetix Super Spion! S
 1:a pris: Ett shoppingrace i en leksaksaffär. Plocka ihop så många leksaker du kan på 1 minut.
2-10 pris: Totally Spies dataspel till Playstation 2, prenumeration av Totally Spies-tidningen och en exklusiv Jetix Totally Spies nyckelring.


Det roliga är att om du skickar in en 5åring (målgruppen för tävlingen) i en butik fullsmackad med alla möjliga grymma grejor kommer de ändå att komma ut med grejor som är sämre än 2-10 pris. Idioter! Stör mig fan på ungar!

hits