Giganter

Nåja, kanske dags att hylla ett par personer efter allt gnäll nu. Här har ni Sveriges (världens) 4 största människor, utan någon speciell ordning.

Leif GW Persson
Björn Hellberg
Bo G Erikson
Lottie Knutson

Stora förebilder för oss alla. Att ens nämna de i samma blogg där jag tidigare nämnt Virtanen känns nästan som ett hån mot dem, men jag hoppas de kan förlåta mig.

Virtanen

AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!  Oj, förlåt. Men ärligt, hatar verkligen den mannen!

Ok jag vet att folk säger att det han sysslar med är någon form av avancerad självironi. Men jag är verkligen 100% övertygad om att han verkligen tror på det han säger och sig själv. Jag tror fan nynazister har mer självinsikt och självironi än den mannen.
När jag övertygat folk om det, så brukar de säga saker i stil "jo, men ändå det är ju synd om honom".  Njaa. Ok visst, det är säkert något strul i barndomen osv osv det ska jag inte förneka, men jag hatar folk som skyller allt på sånt, man är fan ansvarig för sitt eget liv!

Jag ska vara ärlig, jag skrattade också åt konceptet att en man helt utan självinsikt och som alla skrattar åt skulle försöka göra sig rolig på andras bekostnad. Typ som om nån av de tuttblonda brudarna i Big Brother skulle dra ett blondinskämt. Men tänk er att blondinen inte fattat att hon är blondin, och drog blondinskämt dagarna i enda. Eller ja, skit samma. Nöjer mig med att konstatera att jag HATAR VIRTANEN!

Ahh, skönt att få det sagt.


Kan dra till med min 5 i topp-lista på personer jag ogillar.

1. Som ni förstår, Virtanen, given 1a.
2. Ahh nee... kommer inte på några fler. Iof svårt för folk som våldtar barn och skit. Men de kommer långt efter 1an iaf.


Språkundervisning

Fick en kommentar till ett av mina tidigare inlägg.

Postat av: Korven
Det är hur lätt som helst att använda "de" och "dem".
Tänk "vi" och "oss".

"Ni hatar vi" låter cp, "ni hatar oss" låter bra.
"Vi hatar de" låter cp, "Vi hatar dem" låter bra.

Sjukt simpelt ju! Varför fick jag inte lära mig det i skolan?! Fick i 12 år höra av lärarna att jag borde lära mig skillnaden mellan de och dem, men ingen kunde lära mig hur. Systemet har misslyckats!
Allvarligt, känner mig som en helt ny människa.


Mästerkocken

Ahh nee vad ska man säga. Går från klarhet till klarhet!

http://hub11433.kicks-ass.net/mat/

Sittunderlag och satirbilder

Tja!

Ahh vet inte riktigt varför jag började med ett "tja". Det gjorde jag alltid när jag skrev... ehr... det hade jag alltid gjort om jag skrivit dagbok som barn. Nee men gjorde faktiskt inte det, men ångrar det lite nu... hade varit sjukt kul att läsa! När jag flyttade hemifrån hittade jag ett gäng sånna där kollegieblock med rutade papper (alla andra barn fick blanka sidor eller streckade, vette fan riktigt varför jag fick rutade. Blev antagligen fett mobbad för det. CPUNGAR!), ehh... fan var jag? Juste! Ahh... Så hittade jag ett gäng sånna på vinden när jag gick igenom mina grejor. Där hade jag tydligen poängsatt alla tjejer i min klass i 4 olika kategorier, snällhet, humor, snygghet och söthet. (Lite kul var det att poängen i snygghet och söthet kunde skilja ganska mycket på samma tjej). Sen la jag ihop poängen. Vann brukade en Julia göra, så om du läser det här så... ahh..... Men iaf, fett kul att sitta å läsa igenom.

Mm, sitter faktiskt i Enskede (i föräldrarhemmet just nu). Var en sväng ner i källaren för att kolla en låda märkt STEFAN. I den hittade jag bland annat ett gulnat sittunderlag från när jag gick på dagis. Antagligen från mitten av 80-talet någon gång. Stod STEFAN med stora bokstäver på. Antagligen hade det inte behövts stå något namn eftersom mitt underlag var överlägset fulast av alla barns. Men så var det när jag gick på dagis, inga pengar satsades direkt på mina attiraljer.
Har ett smärtsamt minne från när det var maskeraddag på dagis. Temat var havet. Alla. ALLA! Killar var sjörövare. Förutom jag. Jag var fisk. Morsan (RIP) hade gjort en hemmagjort fiskdräkt åt mig. Med färgglada fjäll gjort av sånt där tunt färgat papper. Sjörövarna lekte i borgen. Jag fick sitta i sandlådan på mitt mongosittunderlag. :(

Ahh men iaf.... Tänkte skriva nåt om satirbilderna i dansk press. Men ahh, pallar fan inte. Men en liten kul grej, en del europeiska länder är emot andra är för osv osv. Men roligaste är nog ändå norge. Norge, ett land som antagligen aldrig sett en muslim och som än mindre har nån jävla aning om vem fan profetsnubben är ger sig in som fan i debatten å ställer sig bakom danmark till 100%. Lite sött. Dock antagligen mest för att Sverige sa att de tog visst avstånd från det hela. Gillar fan inte norrmän, säldödare!

Ahh druckit ett par irish coffe. Farsan är fan helt sjukt grym på å göra sånna! Ahh iof, måste få säga en grej om satirbilderna. Aftonbladet väljer att inte visa bilderna för dem är stötande osv. Ni vet han Stenmark, som gör massa cpbilder. Han har gjort ett gäng bilder som gör narr av både jehovas och judar. Dem hade de inga problem med att publicera. Mailade och frågade var skillnaden var. Inte fått nåt svar. Antar att jehovas vittnen helt enkelt inte spränger sig tillräckligt ofta.

Fan måste lära mig när man ska använda "de" och "dem", antar att jag redan gjort 1000 fel i det här inlägget. Hmm, heter det inlägg?

Rätt produktiv dag idag förresten. Sökt 7 kurser, anmält mig till högskoleprovet, sökt 4 jobb (börjar tröttna på att jobba på dustin). Ahh nä men nää... Har väl inte så mycket mer att säga. Over and out!

hits