Vanligt inlägg

Ok, då ska jag försöka göra ett "vanligt" blogginlägg. Dvs så som alla andra bloggare håller på, skriva om massa skit som hänt.

Ahh, har snackat med bankerna då va och fått ett lånelöfte på 1,4 millar. Smutt! Rätt sjukt att man redan fått det löftet utan att de träffat mig en enda gång. Fast iof, kanske just därför jag lyckats få det... hmm...
Ska hur som helst träffa banken för första gången på torsdag. Så därför är nu mitt fett oseriösa skägg bortplockat. Hmm, man kanske skulle starta en blogg om skägg istället... Nåja... Så ehh... Fan mer har hänt då?

Var hos far min förra veckan. Vi skulle ha grabbkväll, dricka whisky, kolla nån action och snacka skit. Slutade med att vi satt och smågrät framför Masjävlar, drack te och gick på långpromenad med syrrans pudel. Manligt så det förslår!


Blivit en jävla massa festande på sistone också och en helt sjukt jävla massa krökande. Funderar på att köra en vit helg nästa vecka, är ju trots allt högskoleprov på lördagen och sen ska jag träffa mormor på söndagen.


Om du nu orkat läsa enda hit om massa ointressant skit så ja... Vet inte... Men såhär kommer det nog bli i fortsättningen.

Vägskäl

Ahh hej mina kära bloggläsare! Jag har lite ångest för hur jag ska göra med bloggen. Har sällan något kul att skriva, och då är frågan... Ska jag skita i att skriva eller ska jag skriva skit? Om jag inte skriver så tröttnar folk och slutar läsa men om jag bara skriver massa strunt så tröttnar folk också å slutar läsa.

Men ahh nee, har ju typ inget att säga. Känns lite som att jag typ under mina 22 år samlat på mig runt 30 halvroliga saker att säga, och de har jag nu publicerat här på bloggen.

Ahh men kan ju passa på å gratta Jas som blir 18 typ snart, och DIF som blir... Nånstans över 100, pallar inte att räkna.


Hamnade i bråk igår, sjukt underskattat! Så här ser min hand ut idag efter en (nåja) grym träff i skallen  på ryssjäveln som hoppade på mig.
http://hub11433.kicks-ass.net/IMG_2718.jpg

hits