Jobb

Har ju fixat jobb å skit nu, så det lär bli mindre bloggande framöver. Är helt enkelt så sjukt jävla trött hela tiden typ..
Kan dock passa på att ge er ett matlagningstips! Ni vet Stinas Kyckling och sånt.. Det kan ju vara ganska tråkigt, men langa i lite typ championer, broccoli, lök osv innan ni ställer in det i ugnen. Det blir mumma!


Aja, ehh... På måndag drar jag till Götet och kollar lite fotboll, tagit ledigt mån och tis.


Hade en fundering härom dagen, men orkar inte skriva den nu, återkommer!

TV

Har ni tänkt på hur humorn i TV gått framåt. Det började med folk som snubblade på bananskal och liknande, alltså professionella skådisar som spelar efter manus och tar om samma scen flera gånger tills den blir rolig. Och så är det ändå knappt kul. Man insåg snabbt att man behövde ha med "vanligt" folk för att tittarna skulle kunna relatera (eller nåt inte fan vet jag). Dolda kameran och liknande kom, professionella personer riggade nåt och lät sen "vanligt" folk lalla runt där och så blev det lite kul. Dock missade man antagligen de roligaste för att de lurade tyckte det var för pinsamt å att de gjort bort sig för mycket så de lät inte tvbolaget visa det.
Sen för nåt år sen får någon snilleblixten att helt ta bort inverkan av professionella personer, och helt enkelt bara låta folk göra bort sig. Man stäldes då inför ett par problem, först och främst gälde det att få folk att göra bort sig framför kameran, sen måste det vara på ett sätt där det inte krävdes att professionella lirare riggade nåt, och avslutningsvis var de tvugna att se till så de fick visa allt. IDOL var skapat!

Allvarligt, vilken genialisk idé! HAHA garvar fan när jag bara tänker på det. Det sköna är att många av er kanske tror att ok, det finns kanske 300-400 idioter här i landet som har så taskig självinsikt att de kan fylla programmet. Med andra ord borde det kunna bli typ 2-3 säsonger, sen finns det inte tillräckligt med folk. OJOJ! Vad fel ni har! Ni skulle bara veta hur extremt många idioter det finns! Jag vill inte börja prata siffror, men runt en 70-80% av invånarna i sverige är fan cp. Jag tror fan vi skulle ha material att dygnetrunt-sända idol fram tills universums undergång.

Det allra skönaste, och det här är verkligen humor på riktigt jävla hög nivå, är att juryn som är tillsatt att racka ner på de sjungandes kassa självinsikt HELT saknar egen självinsikt! Haha! Är inte det genialt!? Det skulle vara som att göra ett Melkers krogakut med en totalt värdelös kock som programledare, eller Biggest Loser med Harryson från Så ska det låta som programledare.

Däremot måste jag säga att jag lite diggar det där med att de är totalt 100% ärliga vad de tycker, funderar på att själv 1 dag vara helt totalt megaärlig med allting. Återkommer med resultatet av det experimentet här, om jag nu överlever...


Krascher

Är det bara jag eller har det kraschat en jävla massa flyg, bussar, tåg och liknande på sistone? En sak jag klurat lite på, det där planet som åkte i backen för att soppan tog slut sprängdes ju så det flög prylar över en hur stor yta som helst, men vad fan var det som sprängdes egentligen om soppan var slut? I allmänhet är flyg rätt sjuka, de har ALLA säkerhetsgrejor som verkligen är helt onödiga i flygplan. Flytväst, bah eeeeh ungefär som att ha fallskärmar på en båt. Bälte, återigen eeeeh.
Det enda positiva med alla dessa olyckor är att de ju bör minska risken för att det ska hända en när det väl är jag som reser. Lite som snubben som alltid hade med sig en bomb när han flög, jag menar 1 bomb är sjukt osannolikt att det ska finnas på ett plan, men 2st det finns ju bara inte!


Nåja, ehh... Kanske ska sova måste fan klippa mig imorn, ska på anställningsintervju på fredag. :)

Bloggande

Många har hört av sig till mig och nästan alla frågar samma sak, "hur gör man för att få en så pass populär blogg?". Folk säger saker i stil med, "jag får massa besökare på min hemsida men min blogg är ingen intresserad av". Så, vad är då skillnaden mellan en hemsida och en blogg? En väldigt stor skillnad är att om du har en sida kan du lägga upp en cool grej, så kommer folk att komma till din sida. Har du en blogg måste du lägga upp coola saker kontinuerligt, annars slutar folk att komma. Säg att jag skriver något bra, och sen skriver jag 5 inlägg om mitt liv eller nåt annat som folk ger blanka fan i. Då är helt plötsligt det där braiga långt nere på sidan och folk tappar intresset långt före det. Man skulle kunna jämföra det med att en hemsida är som att ha brud, man måste göra nåt nån gång å sen behöver man inte göra mer. Att blogga är mer som att vara ute och krogragga hela tiden, du måste prestera varje gång för att få nåt. Typ....


American Pie 1 gick tidigare idag på 3an, så jävla grym rulle. Hon rödhåriga bruden som är med i Buffy (som förövrigt rullar på 5an nu) är så sjukt grymt söt. Hon och den där bruden som spelade Pamela i tre kronor är lätt mina drömtjejer. Pamela jag undrar, var gång jag blundar lalalla. Fast iof, skulle inte banga på buffy heller. Tänk om alla tjejer vore rödhåriga, tänk vilken drömvärld!


Tänkte på en sak idag när jag var ute och spatserade, varför finns det inga långa gamlingar? Vad händer med alla långa människor efter 60? Visst, folk krymper när de blir äldre men alltså jag har nog aldrig sett en gamling längre än 170cm. Tror fan inte att 190-200-lirarna krymper 30cm. Så tänk på det alla ni med långa polare umgås mer med dem, snart kanske de inte finns kvar. Och ett litet tips till er långa människor, sluta pensionsspara!

hits