Jobbbloggande

Ahh sitter på jobbet å bloggar nu va...

Tänkte bara visa min bakgrund jag har här, den får mig liksom... ahh att må bra på nåt skumt sätt..


April

Ahh, som nära 100% av er trogna läsare förstod så var förra inlägget inget annat än ett aprilskämt.  Men nu när jag ändå berättar det i ett nytt inlägg så kan jag ju passa på att blogga en lite snabbis. Fast då bloggar jag ju faktiskt varje dag sen igår, å ehh... ahh...

Men iaf... Antar att ni hörde om world freeze. Grejen när folk stannar helt plötsligt, samtidigt, på nån plats... Eller ahh, kolla här http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article2169888.ab
Nu hittar jag inte länken till texten om det hela, men det stod nåt i stil med "Om du befann dig på centralen idag blev du säkert riktigt förvånad. Helt plötsligt stannade ett 100-tal människor upp och stod blickstilla."

En person som skriver en sådan text kan aldrig ha varit på centralen. Så är det nämligen där hela tiden!
Ok jag vet att vi sthlmare kallas stressade men allvarligt, hur fan kan bönder vara så jävla... ostressade? Det står 100 nyanlända personer mer eller mindre helt jävla blickstilla. Man måste sicksacka fram mellan alla dessa lantisar. Av någon anledning så worldfreezar de alltid på de konstigaste ställena, typ precis när de kommit upp för rulltrappan och liknande. Idioter!

Så ja, har du ångest för att du missade world freeze-dagen.. Det är inte för sent. Det är aldrig för sent. Bara att glida till centralen vilken dag som helst!

Jag ska börja blogga varje dag från och med nu!

Ahh! Från och med i dag kommer jag att börja blogga varje dag visar nya rön.

hits