Ahh utmaningen

Blev ju utmanad att skriva 7 aldagliga å knäppa grejor om mig. Sen skulle man tydligen utmana 7 nya men det känns lite överkurs.. Om nån läser det här så kan ni ju känna er utmanade.

1. Jag tycker det är assvårt att vika använda pappkassar. Jag ser hur alla andra göra det som om det vore det lättaste i världen, och trots att jag vikt ett gäng i mitt liv har jag aldrig fått in tekniken. Tar minst 10 min per kasse.

2. Jag stör mig lite på folk som är så jävla kåta på sånna där dimmers (eller fan det heter som man reglerar ljusstyrkan i lampor med). Antingen har man tänt eller så har man släkt, allt däremellan är bara gay!

3. Jag har minst 2000 spänn i pantflaskor i min källare som jag inte har pallat att panta.

4. Jag har en ganska liten snopp. Längden är väl iof bara några cm under snittet men tjockleken är värre. Som ett ganska långt lillfinger typ.

5. Samma dag som WTC rasade så skolkade jag från en orienteringsdag med plugget.

6. Jag har kollat på den här videon varje dag i typ två veckor utan att riktigt fatta varför. 
http://www.youtube.com/watch?v=DHXpnZi9Hzs

7. Jag tyckte programmet superklasse var bättre än Känd i Japan.

Dragons den

Ahh, tog lite kompledigt idag va... Fett värd det! Förövigt så sprängde jag 300tusen-gränsen idag. Nu går jag all in för att komma över 400 innan året e slut. Lönefredagen firades, förutom ledigheten, med de lite exklusivare chipsen lantchips. Lättsaltade. Det går bra nu!

Fast ahh, allt annat med pengar skiter sig. Räntorna e cphöga så lägenheten kostar multum i månaden. Konjukturen gör väl att man blir arbetslös förr eller senare. Känns lite som att allt håller på att gå åt helvete typ. Enda ljuset i den tunneln är väl kanske att dollaren blir allt starkare så att ens knappa pokervinster iaf blir lite bättre.

Lite skumt det där egentligen. Idag gick börsen i sverige ner 10%. Alltså har 10% av pengarna där försvunnit. Då har jag alltid tänkt att det man egentligen menar är "försvunnit någon annanstans", men vad man tydligen menar är att de bokstavligen försvunnit. Hur kan nånting bara försvinna!? Neeeeeee, här ligger en hund begraven. Jag är ganska övertygad om att någon eller några tar de där pengarna. Jag säger inte att just måste vara judarna, men nån!


Ahh iaf... Har börjat kolla Dragons Den. Vilket genialt program! För er som inte sett det går det i korthet ut på att... Eller vafan, orkar inte förklara. Jag har själv ett par riktigt grymma affärsidéer som jag är tämligen övertygad om skulle hålla och göra mig till miljonär ifall jag genomförde dem. Synd att man inte orkar....
Om jag hade varit med i programmet så hade jag erbjudit 100% av mitt företag/ide, mot att jag fick nåt soft jobb inom det företaget. Så fick The Dragons (dragonerna) rodda allt.

Ahh men eftersom jag som sagt inte pallar att utveckla mina grymma affärsprojekt så bjuder jag Er, kära bloggläsare, på dem. Så får ni göra vad ni vill med skiten. Fast om det verkligen skulle bli något av det hela så vill jag givetvis ha 50%.

Ide 1. Mjukglassautomater. Ahh typ som en kaffeautomat fast med mjukglass. Mjukglass är ju som bekant bland det bästa som finns. Tänk er en sån maskin på alla företag, på tågstationer osv. Jävla succé!!

Ide 2. Köttbullar med tacosmak. Tacos och köttbullar e ju som bekant bland det bästa som finns. Tänk er att slå ihop dem. Jävla succé!!

Ide 3. En svensk version av programmet Dragons Den. Ahh typ ett sånt program fast med typ Kamprad å sånna. Dragons Den är ju som bekannt bland det bästa som finns. Fast Kamprad suger iof...

Bloggkoll

Ahh, var föut med på nån slags bloggtopp-grej.. men antar att bloggkoll är samma grej. Någon slags jätteräknare för alla bloggar. Den kollar typ antal besök å sånt crap.

Hur som helst så ligger jag just nu på plats 61914, tätt inklämd mellan de inte helt okända bloggarna
stefanshumblogg och steffegranat. Men givetvis nöjer jag mig inte med det. Innan det här året är slut ska jag ha kommit över den magiska 61900-gränsen. Men det kommer inte gå utan ER hjälp! Så berätta för era nära och kära om den här bloggen. Tryck en tshirt med min adress! Låt fantasin och kreativiteten flöda! Det är ju trots allt ni som gör den här bloggen.

Personlighetstest

Ahh men gjorde det där testet som alla andra bloggare har gjort.

Din personlighetstyp:
Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. “Goda medborgare” som värdesätter trygghet och lugn.
Karriärer som skulle kunna passa dig:
Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.

Faktiskt inte så långt från verkligheten. Till och med lyckats träffa mitt yrke. Men det kanske man kan begära om man har med allt mellan millitär och försäkringsagent.

hits