Plugget Livet osv

Det är väl ingen hemlighet att jag inte riktigt trivts med min utbildnind. Vanligtvis efter ett lov brukar man börja bli sugen på att plugga igen, men känslorna jag har haft ju närmare sommarlovet gick mot sitt slut har verkligen inte varit sådana. Därför har jag nu bestämt mig för att ta ett sabbatsår och försöka jobba lite. Så är det nån som har ett jobb åt mig så hojta till. Hyran ska vara betald imorn så gärna ett där jag kan plocka ut lite förskott!

Fan är lite sjukt, ändå pluggat 14 år i rad men det är först nu som jag faktiskt börjar bli riktigt sugen på att jobba. Ahh nee, pallar inte å skriva nå mer nu, återkommer.

blogg.se

Såg just att jag använt mig av 6% av utrymmet på den här sidan. Fan sjukt mycket med tanke på att det bara är text typ. Aja, ahh... Är 21 bast nu iaf om nån undra.

Sista dagen som Steffe20

Imorn, 23e aug, blir jag 21 jävla år! Sjukt. Önskar mig stålars om ni undrar.


Skoluniform

Var någon debatt om skoluniform tidigare imorse på 1an. Börjar fan tröttna på det där tugget. Det finns egentligen 3 olika personligheter. Smarta, korkade och kåta.

De kåta är för skoluniform, men jag tror de har fått det lite om bakfoten. Om det bli skoluniform kommer det knappas bli sånna där katolska brudar brukar ha på film, nej det lär bli något tråkigt svenskt där ALLT lämnas till fantasin. Till den här kategorin räknar jag i stort sett majoriteten män, iaf gubbarna.

Sen har vi de korkade, till den kategorin räknar jag framför allt feminister och sånt pack, de är för skoluniform för att de tror att mobbing försvinner då. Snälla, en del personer är mobbade en del är det inte och det har inte ett skit att göra med kläder! Vad är isf nästa steg? Tvinga alla att bära peruk så att allas hår ser likadant. Jävla idioti, jag blir fan nästan lack!

Sen har vi de smarta, dit jag räknar mig själv och ett par till, som inte fattar hur folk orkar hålla på.

 

 

Har fått ett nytt favoritprogram också, vettefan riktigt vad det heter men det brukar gå på nätter i repris. Nåt i stil med Doppings styrkedroppar tror jag. Helt jävla obetalbart! Hela programiden går ut på att bjuda in nötter (Big Brother-Linda, Skugge, Robban osv osv) sen bollar man bara ut ett ämne till dem. Och emellanåt säger programledaren något för att sedan låta de snacka vidare om det. Man kan jämföra det hela med när Hassan-gänget ringer upp 2 pizzeriorna och sen bara kommer med små inlägg. Haha! Ni måste fan se det, helt sjukt!


Grym blogg

En nära polare har också startat ett blogg nu, glid dit nu förfan. http://oboy.blogg.se/


Israel

Ett jävla strul där nere igen. Får ni också känslan att de bara jävlas med omvärlden ibland? När man tror att israelkonflikten inte kan bli mer komplicerad så drar de igång det här. Vem fan är det som slåss med vem nu egentligen, någon som har koll längre? Kan det inte vara så enkelt att Sharon, eller vem det nu är som bestämmer egentligen, från början ville bli en såparegisör?

En annan grej, vad är grejen med själva gaza-remsan? Varför vill alla så prompt bo just där? Verkar ju inte vara det trevligaste området i världen. Typiskt en sån där fix idé!

Och sen en tredje grej, de samlar sig i synagogorna och vägrar komma ut, varför måste då militären tvinga ut dem? Inte direkt så att palestinierna tänkte använda synagogorna ändå.

Har tänkt på en tredje grej också. Istället för att slåss och ha sig, kan inte nån i typ min ålder ställa sig där med en megafon och säga något i stil med: "Men förihelvete! Ni är ju förfan vuxna människor vafan sysslar ni med!? Nu får ni tamefan skärpa er, ni gör fan bort er allihopa. Nu drar jag ett jävla streck här i marken, ni som gillar Moses ställer er på ena sidan och resten på andra, sen håller ni er på era sidor, ok?"

Sen tror jag kanske att jag sitter på lite av en lösning också. De slåss om landet för att de anser att det är heligt. Kan man inte fakea ett arkeologiskt fynd, typ döda havsrullarna-grej, och säga att man hitta orginalbibeln och att det där minsann står att guds heliga land är Australien eller nåt. Problem solved!


Ahh alltså...

Var inte så jävla kul å blogga, men iaf... Eftersom alla vart så jävla intresserade (bara Lauls blogg som är större just nu) så kanske jag fortsätter i framtiden för er skull.

Men aja klockan e asmycket men ville liksom bara säga.. ahh ni vet... Stay tuned sattsäga!


hits