HORUNGAR!

Dagar som denna känner man verkligen hur mycket man hatar gnaget! VI HATAR AIK!

Kaptenen

Ahh, så jobbar man bara på måndag nästa vecka sen är man ledig en vecka. Sjukt skönt! Och det skönaste är att jag vet exakt vad jag ska göra. Nämligen inte ett skit! På tisdagen är det iof derby mot bajen men i ärlighetens namn känns det sjukt avslaget. Ska försöka köra vit vecka efter matchen, för det har blivit så sjukt jävla mycket på sistone. Jag saknar verkligen att bara sitta hemma en helgkväll och inte göra ett skit!
Ska bli intressant att se effekten på min kropp ifall jag håller mig borta från spriten en hel vecka, lär komma i rätt så grym form! Fast det skulle inte förvåna mig om jag utvecklat något slags beroende av Captain Morgan. Har alltid tyckt det är ganska gay att dricka rom och sånt, men ju säkrare jag har blivit i min manlighet desto mindre bryr jag mig. Nu är det sockerslisksöta kaptener för hela slanten! Fast inte nästa vecka dårå...

Fan så skumt. När syrran var bortrest saknade man henne som fan å så. Nu när hon kommit hem har vi knappt synts en enda gång. Känns liksom som att man borde kunna ses liiiite oftare nu när hon bor 3 km bort istället för 3000 mil.


Lite intressant igår natt när jag på fyllan, som brukligt, skulle börja ringa lite polare och så. VARENDA jävel jag ringde blev det bara "Just nu kan vi inte nå det önskade numret, var god försök igen lite senare". Intressant att just mina polare har börjat stänga av sina mobiler på nätterna, kan inte låta bli att tro att jag har något med det att göra. Fick börja ringa andras polare istället.


Det går bra nu

Ahh... Förra veckan kom skatteåterbäringen och i fredags kom tillsist mina efterlängtade Betsson-pengar in på kontot. Det enda problemet är bara att mitt VISA-kort sitter fast i en bankomat i Solna. Råkade någon gång på fyllan för några veckor sen paja ena hörnet av kortet på nåt jävla sätt. Men det har funkat bra att handla och så med så jag tänkte skita i det. Allt var frid och fröjd tills jag skulle använda det i en bankomat... Det gick lugnt att sätta in kortet, slå koden, välja uttag osv... Pengarna började rassla någonstans inne i maskinen, det började vattnas i munnen (eftersom pengarna de närmaste timmarna skulle bytas in mot öl). Men så! När jag skulle ta ut kortet, så fanns det liksom inget att ta tag i, för det hörnet man ska ta i var det som var borta. Försökte slita med naglarna på den lilla millimetern av kortet jag kom åt, men fick inte tillräckligt med kraft. Slutade med att jag försökte ta det med tänderna. Såg typ ut som om jag stod och hånglade med automaten. Men ja, efter ett tag så sögs kortet in igen.

Men faktum är att det kanske var lika bra. Nu kommer man ju inte göra av med några stålars på ett tag. Borde kanske beställa ett nytt kort, men ja... Där har vi också en sak som jag skjuter upp till imorn. Eller i övermorn. Eller nåt sånt.


På tal om att skjuta upp å så, var någon som kommenterade mitt senaste inlägg: Procrastination.

Procrastination is the deferment or avoidance of an action or task to a later time. For the person procrastinating this may result in stress, a sense of guilt, the loss of productivity, the creation of crisis, and the chagrin of others for not fulfilling one's responsibilities or commitments. While it is normal for individuals to procrastinate to some degree, it becomes a problem when it impedes normal functioning. Chronic procrastination may be a sign of an underlying psychological or physiological disorder.

Stämmer in rätt bra på mig va. Fast om man läser lite längre ner:

Traditionally, procrastination has been associated with perfectionism

Och det är typ så långt från mig man kan komma. Jag tror aldrig jag gjort någonting som en ligger i närheten av att vara perfekt. Snarare tvärt om.


Men ahh, om man skulle försöka sova lite osv. Vilket iof är helt omöjligt i den här fittvärmen!


Ahh å tillsist vill jag bara skryta lite va:

image1

Jag är snart nere på samlagstider på expertnivån! Det ni!


Skärpning nu!

Jag är verkligen sjukt dålig på att uppdatera min blogg. Eller ja, det finns rätt många som är lika kassa som jag. Skillnaden är den att jag tänker på att jag ska uppdatera den minst 3-4 gånger om dagen. Minst en gång om dagen går tanken så pass långt att jag faktiskt loggar in för att börja skriva nåt men sen pallar jag inte.
Exakt så är väl egentligen så hela mitt liv ser ut. ALLT (ALLT ALLT ALLT ALLT) jag ska/borde göra skjuter jag upp så långt det går. Det gäller verkligen allt och det är väl mer eller mindre det som gjort att jag sitter här idag. Hade jag varit en sån som tog tag i saker i stället för att skjuta upp allt så hade jag varit klar med mina civilingenjörs- och lärarstudier, jag hade haft en bostad som inte var studentbostad, jag hade haft en brud (och säkert ett par ungar), jag hade haft nycklar till studentbostaden. Osv osv....

Ahh vi ska få nya nycklar till vårt hus, alla lås ska tydligen bytas ut. De nycklarna har legat på posten och väntat på att hämtas ut ett tag nu. Men ahh.... I'm an uppshooter.

Fast ahh riktigt så illa är det faktiskt inte. Jag klarade ju trots allt studierna men tröttnade bara på skiten. Det som gjorde att jag klarade pluggandet var nog att det trots allt fanns någon form av deadline - en gräns när det inte gick att skjuta upp sakerna längre. Tror det är lite en sån gräns jag skulle behöva med bloggandet. Så ja, från och med nu SKA jag uppdatera bloggen 2 gånger i veckan. Den första uppdateringen MÅSTE vara gjord senast på onsdagarna och den andra senast på söndagarna.En annan anledning till att inte uppdatera är att jag älskar när folk kommenterar saker som "STEFFE NU MÅSTE DU BÖRJA SKRIVA IGEN! DU HAR DEN BÄSTA BLOGGEN! JAG BLIR SÅ VÅT I TROSORNA NÄR JAG LÄSER DINA INLÄGG!". Men ahh... Nu har det inte kommit en sån kommentar på... Ja... Någonsin :(


Ahh men iaf... så vad har hänt den här veckan då. Ptja... Var ett jävla krökande förra helgen så veckan började ganska slitet. Faktum är att det var ett jävla krökande förra helgen.... Men det var ingenting jämfört med i onsdags. Nationaldag, jobbet bjuder på landskampsmatchen med buffé å hela skiten. Vi (jag och min nya vapendragare och dryckespolare Vicky... mfl) samlas vid 15-tiden och börjar hälla i oss öl. Mycket öl. Sen vid 18tiden drog vi till buffén, gratis öl! Mycket gratis öl. Faktum är att det var VÄLDIGT mycket gratis öl. Sen efter matchen letade vi oss till söder och slöt upp med mina favorit-89or. Satt där å tog någon öl, sen chickade jobbarpolarna ur. Men jag å södralatinligan fortsatte hem till mig och drog i oss en jävla massa whisky å lite annat skit. I efterhand kanske man skulle skippat den andra skiten, men vid det tillfället kändes det ganska grönt
Aja, kvällen slutade som så många andra. Att jag hängde över toaletten och mådde smårisigt. Kom i säng runt 04 och var på jobbet 08 dagen efter.

Ahh skulle egentligen passa på å berätta lite skit om förra helgen för hände en del sköna grejor. Men mm, blivit lite väl mycket text nu, så sparar det till mitt senast-onsdags-inlägg.

Gonatt!


hits