Sittunderlag och satirbilder

Tja!

Ahh vet inte riktigt varför jag började med ett "tja". Det gjorde jag alltid när jag skrev... ehr... det hade jag alltid gjort om jag skrivit dagbok som barn. Nee men gjorde faktiskt inte det, men ångrar det lite nu... hade varit sjukt kul att läsa! När jag flyttade hemifrån hittade jag ett gäng sånna där kollegieblock med rutade papper (alla andra barn fick blanka sidor eller streckade, vette fan riktigt varför jag fick rutade. Blev antagligen fett mobbad för det. CPUNGAR!), ehh... fan var jag? Juste! Ahh... Så hittade jag ett gäng sånna på vinden när jag gick igenom mina grejor. Där hade jag tydligen poängsatt alla tjejer i min klass i 4 olika kategorier, snällhet, humor, snygghet och söthet. (Lite kul var det att poängen i snygghet och söthet kunde skilja ganska mycket på samma tjej). Sen la jag ihop poängen. Vann brukade en Julia göra, så om du läser det här så... ahh..... Men iaf, fett kul att sitta å läsa igenom.

Mm, sitter faktiskt i Enskede (i föräldrarhemmet just nu). Var en sväng ner i källaren för att kolla en låda märkt STEFAN. I den hittade jag bland annat ett gulnat sittunderlag från när jag gick på dagis. Antagligen från mitten av 80-talet någon gång. Stod STEFAN med stora bokstäver på. Antagligen hade det inte behövts stå något namn eftersom mitt underlag var överlägset fulast av alla barns. Men så var det när jag gick på dagis, inga pengar satsades direkt på mina attiraljer.
Har ett smärtsamt minne från när det var maskeraddag på dagis. Temat var havet. Alla. ALLA! Killar var sjörövare. Förutom jag. Jag var fisk. Morsan (RIP) hade gjort en hemmagjort fiskdräkt åt mig. Med färgglada fjäll gjort av sånt där tunt färgat papper. Sjörövarna lekte i borgen. Jag fick sitta i sandlådan på mitt mongosittunderlag. :(

Ahh men iaf.... Tänkte skriva nåt om satirbilderna i dansk press. Men ahh, pallar fan inte. Men en liten kul grej, en del europeiska länder är emot andra är för osv osv. Men roligaste är nog ändå norge. Norge, ett land som antagligen aldrig sett en muslim och som än mindre har nån jävla aning om vem fan profetsnubben är ger sig in som fan i debatten å ställer sig bakom danmark till 100%. Lite sött. Dock antagligen mest för att Sverige sa att de tog visst avstånd från det hela. Gillar fan inte norrmän, säldödare!

Ahh druckit ett par irish coffe. Farsan är fan helt sjukt grym på å göra sånna! Ahh iof, måste få säga en grej om satirbilderna. Aftonbladet väljer att inte visa bilderna för dem är stötande osv. Ni vet han Stenmark, som gör massa cpbilder. Han har gjort ett gäng bilder som gör narr av både jehovas och judar. Dem hade de inga problem med att publicera. Mailade och frågade var skillnaden var. Inte fått nåt svar. Antar att jehovas vittnen helt enkelt inte spränger sig tillräckligt ofta.

Fan måste lära mig när man ska använda "de" och "dem", antar att jag redan gjort 1000 fel i det här inlägget. Hmm, heter det inlägg?

Rätt produktiv dag idag förresten. Sökt 7 kurser, anmält mig till högskoleprovet, sökt 4 jobb (börjar tröttna på att jobba på dustin). Ahh nä men nää... Har väl inte så mycket mer att säga. Over and out!

Kommentarer:
Postat av: Korven

Det är hur lätt som helst att använda "de" och "dem".
Tänk "vi" och "oss".

"Ni hatar vi" låter cp, "ni hatar oss" låter bra.
"Vi hatar de" låter cp, "Vi hatar dem" låter bra.

2006-02-07 @ 16:22:49

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits