Nere

Blogg-sidan har varit nere, därför det inte blivit några nya inlägg på ett tag..

 

Har väl inte hänt så mycket nytt egentligen, gjorde köttbullar idag, hade inget hemma så receptet blev typ så här:

Köttfärs, ägg, rostad lök, knäckebröd och en jävla massa tacokrydda. Krossade knäcken, blanda allting å gjorde till små bolliknande saker. Blev jävligt gott faktiskt.

 

Regnade som fan idag, typ det mest spännande som hände idag. Tog en bild, http://hub11433.kicks-ass.net/IMG_02.jpg mysigt värre. Men alltså, tänkt på en sak.. Varför faller inte allt vatten på en gång i en stor klump? När man  tänker på det är det ju helt jävla sjukt att det faller som en jävla massa små droppar. Men men, man får väl vara glad för det antar jag...

 

De sköt upp ett rymdskepp igår. Är fan påtok för lite sånt nu för tiden, tycker fan vi svenskar borde satsa på att komma först till Mars! Fatta vilken jävla respekt!

Fattar däremot inte vilka jävla pundare som jobbar på Nasa, typ halva skiten pajade i starten, massa plattor å skit flög av. Allvarligt, hur svårt kan det vara att testa en sån sak? Bah  oj, vi hade lite för lite Karlsons Klister, hälften av plattjävlarna föll av. Och sen säger de nåt i stil med "Ingenjörerna jobbar nu febrilt för att komma fram till om någon av skaderna är bestående." BETSTÅENDE!? Dem är förfan i rymden! Är något paj innan det kommer upp dit, så kommer det fortsätta att vara paj när det är där uppe. Idioter, lackar fan.

 

Aja, snart ere fotboll, har inte sovit nåt än. Satte faktiskt 100 spänn på Bois, blir en jävligt liten men inte helt betydelselös vinst vid eventuell förlust. Aja, gonatt.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits