Datorstrul, resa och värme

Inte skrivit på ett par dagar, inte orkat man blir fan helt slut av värmen.

Var i Sundsvall i måndags, 5 pers i jordens minsta bil tog oss dit för att se djurgårn sparka lite boll. Galet. Satt och läste lite om fartkameror, de kan ta kort på mellan 0 till 400 meters avstånd. Med andra ord så ser dem dig låångt innan du ser dem. Nåja, fartkameror och överförfriskade resenärer till trots, gick rätt smidigt och snabbt hela resan.

 

Allvarligt, ok, vår lägenhet har drömläge MEN alla fönster i söderläge! Är fan helt jävla omöjligt att vara där, så nu sitter jag hos föräldrarna i Enskede. Golvdrag och halvtaskig isolering, perfekt! Verkar som min dator hemma gått paj, eller, hårddisken som windows och allt ligger på har iaf gett upp, säkert pga värmen. Undra vem man ska stämma? Hårdvarutillverkaren, hyrsevärden eller nån lam solgud.

 

Fick mail från hon Lottie på fritidsresor idag, eller 2 mail för att vara exakt. Mailade henne förut och tackade för hennes insatt i samband med tsunamikatastrofen. Hon är fan den perfekta anstälda, proffsig, snygg och sen en massa andra egenskaper som också är viktiga. Mailade faktiskt regeringen och föreslog att de skulle anställa henne som utrikesminister istället för pundaren som är det nu, men de har inte svarat. SCAN har inte heller svarat på min receptidé, ska nog ringa dem istället. Eller några konkurrenter, men vilka andra företag är stora inom köttbullemarknaden? Aja, lär väl hitta på google.

 

Ja fan, vad finns det mer att säga? Ja juste! Tänkte på en grej när vi åkte hem från Sundsvall. Vad finns egentligen i alla dem där hästtransports-grejerna? Kom inte och påstå att det är hästar i alla dem! Allvarligt, man ser minst 1000 st sånna på nån timme på E4an, så jävla stort behov av att flytta hästar fram och tillbaka över sverige kan det fan inte finnas! Tycker hela iden känns lite störd, hästar har man för att ta sig fram förfan! Det är som att sätta propellrar på fåglar, liksom vafan! De kan redan flyga!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits