Datorkungen

Oj oj oj! Krossade upp lillAdam, Jas, på årets skummaste bilspel! Nu är klockan typ halv 6 på morgonen, satan!

 

Ehh, ja... för trött för att skriva något mer typ. Drar fan till Helsingborg snart!


Irland

DIF möter Cork City, Irland. Jaha, då får man leva snålt ett tag då. DJUUUUUU!

UEFA

Idag lottas UEFA-kvalmatchen, jag och min plånbok håller tummarna. Båt vore helt klart det bästa alternativet om det går har potential att bli riktigt jävla kul. Finska sjördäddningen drar ut när de någonstans långt borta i dimman hör ett mäktigt jävla DJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

 

Lackar lite på min hall, vem bygger ett jävla rum helt utan eluttag!? Får fan ställa in serverdatorn jag mecka ihop idag i köket, fast det lär väl adam smålacka på :)

 

Lagade pannbiffar idag igen, den här gången fotodokumenterade jag allt också, för er skull! http://hub11433.kicks-ass.net/matlagning/ Börjar fan känna mig mer och mer vuxen för varje dag. Vem vet, snart kanske jag börjar käka sallad och sånt också!

 

Nej fan, om man skulle sova ett par timmar nu. Over and out


Nere

Blogg-sidan har varit nere, därför det inte blivit några nya inlägg på ett tag..

 

Har väl inte hänt så mycket nytt egentligen, gjorde köttbullar idag, hade inget hemma så receptet blev typ så här:

Köttfärs, ägg, rostad lök, knäckebröd och en jävla massa tacokrydda. Krossade knäcken, blanda allting å gjorde till små bolliknande saker. Blev jävligt gott faktiskt.

 

Regnade som fan idag, typ det mest spännande som hände idag. Tog en bild, http://hub11433.kicks-ass.net/IMG_02.jpg mysigt värre. Men alltså, tänkt på en sak.. Varför faller inte allt vatten på en gång i en stor klump? När man  tänker på det är det ju helt jävla sjukt att det faller som en jävla massa små droppar. Men men, man får väl vara glad för det antar jag...

 

De sköt upp ett rymdskepp igår. Är fan påtok för lite sånt nu för tiden, tycker fan vi svenskar borde satsa på att komma först till Mars! Fatta vilken jävla respekt!

Fattar däremot inte vilka jävla pundare som jobbar på Nasa, typ halva skiten pajade i starten, massa plattor å skit flög av. Allvarligt, hur svårt kan det vara att testa en sån sak? Bah  oj, vi hade lite för lite Karlsons Klister, hälften av plattjävlarna föll av. Och sen säger de nåt i stil med "Ingenjörerna jobbar nu febrilt för att komma fram till om någon av skaderna är bestående." BETSTÅENDE!? Dem är förfan i rymden! Är något paj innan det kommer upp dit, så kommer det fortsätta att vara paj när det är där uppe. Idioter, lackar fan.

 

Aja, snart ere fotboll, har inte sovit nåt än. Satte faktiskt 100 spänn på Bois, blir en jävligt liten men inte helt betydelselös vinst vid eventuell förlust. Aja, gonatt.


Datorstrul och allmän seghet

SÅ! Då har jag slängt min gamla hårddisk. Har ägnat senaste dagarna åt att installera om all skit och gråtit över allt som gått förlorat. Massa sköna dokument och bilder, FAN!

Varit riktigt jävla seg de senaste dagarna, tog mig 2½ dag att skura köket som väl är högst 3 kvadratmeter stort. Det omkullkastar min teori att det var solen som gjorde att jag var trött, då jag blivit ÄNNU tröttare nu. Polarna började ringa nu och ville att jag skulle ut, jag som inte ens orkar gå till micron och poppa popcorn just nu!

 

Fyfan vad det regnade idag, sjukt fan! Äsh fan, orkar inte ens skriva nåt här, har en teori om regn men tar det fan nån annan gång känner jag. Måste vila lite nu, villafest imorn.


Fest

Var i Muppsala igår på inflyttfest, hann bli knivhotad 2 ggr av 2 olika personer den kvällen. Galet. Lackar fan på miffon som tar med sig kniv, nåja bortsätt från det hade jag fett kul.

Vi kom hem klockan 8 imorse, och har väl mer eller mindre sovit bort hela dagen. Sov iof nån timme på ett par kartonger där på festen när jag väntade på att tågen skulle börja gå, men känns som om den sömnen gjorde mer skada än gott.

 

Gjorde massa köttfärsås idag (2 kg köttfärs), hade inte i någon tacokrydda. Känns nästan som om jag vuxit ifrån den, rätt skönt faktiskt det höll på att bli lite väl seriöst där ett tag. Körde bara peppar och salt, hade känts lite respektlöst att gå på andra kryddor direkt. Nåja, vi kanske mår bäst av en liten paus helt enkelt!

 

Såg American Dad idag, kul men inte alls lika kul som Family Guy. Såg svensson svensson idag också, vilken jävla klass! Har fått för mig att han ungen där, Max, är född samma år som mig. Sånt får en att inse hur snabbt tiden har gått, och snart ska man dö. Hejhopp!


TV

Jaha, det är fredag. Roommaten är ute, själv sitter man med lätt huvudvärk och slötittar på tv. Såg just en dokumentär om Fox, sjukt egentligen hur mycket media  styr vårt tänkande. Lite läskigt att det måste gå så långt att de gör ett program som påpekar det. Inte nog med media som bestämmer hur vi ska tycka, nu bestämmer media hur vi ska tycka om media också.

Nu sitter jag och kollar lite Family Guy istället, vilken sjukt genomgrym serie. Jag menar, var får man annars höra citat som:

Lois: I guarantee you a man made that commercial.
Peter: Of course a man made it. It's a commercial Lois, not a delicious thanksgiving dinner.

Så sjukt bra!


Världsarv

Står i aftonbladet att fyra berg i Tornedalen hamnat på någon form av världarvslista. Vad är meningen med en sån lista? Jag menar, ett berg? Ok om det är nån gammal kyrka från medeltiden eller nåt som man vill att eftervärlden ska få se, men ett berg?! För det första lär ingen riva berget för att ge plats för någonting annat, och OM nån nu skulle göra det så finns det liksom 1 miljon andra berg som ser exakt likadana ut. Lackar fan nästan på att det faktiskt läggs massa pengar på att folk ska sitta och lägga in lite berg på en lista på måfå.

Är det nåt berg som ska sparas så är det pulkabacken i enskede, mördarbacken och himlabacken, där snackar vi kulturarv!


Fläkt

Nu står min bordsfläkt och blåser rakt in i datorn, och nu verkar allt fungera. Jag får liksom välja mellan att kyla mig eller att kyla datorn. Har kokat en helt sjukt massa potatis, så nu är kylskåpet fyllt av det. Så jävla perfekt, sen ere bara steka det med lite tacokrydda och köttbullar eller nåt. Mumma!

 

Läste att det var extrem åska påväg in över sverige, så nu när jag tillsist fått allt att fungera så lär det väl slå ner nån blixtjävel. Rätt sjukt hur pass väderberoende min dator är.. Är det sol så lägger den av, är det oväder så lägger den av osv.


Datorstrul, resa och värme

Inte skrivit på ett par dagar, inte orkat man blir fan helt slut av värmen.

Var i Sundsvall i måndags, 5 pers i jordens minsta bil tog oss dit för att se djurgårn sparka lite boll. Galet. Satt och läste lite om fartkameror, de kan ta kort på mellan 0 till 400 meters avstånd. Med andra ord så ser dem dig låångt innan du ser dem. Nåja, fartkameror och överförfriskade resenärer till trots, gick rätt smidigt och snabbt hela resan.

 

Allvarligt, ok, vår lägenhet har drömläge MEN alla fönster i söderläge! Är fan helt jävla omöjligt att vara där, så nu sitter jag hos föräldrarna i Enskede. Golvdrag och halvtaskig isolering, perfekt! Verkar som min dator hemma gått paj, eller, hårddisken som windows och allt ligger på har iaf gett upp, säkert pga värmen. Undra vem man ska stämma? Hårdvarutillverkaren, hyrsevärden eller nån lam solgud.

 

Fick mail från hon Lottie på fritidsresor idag, eller 2 mail för att vara exakt. Mailade henne förut och tackade för hennes insatt i samband med tsunamikatastrofen. Hon är fan den perfekta anstälda, proffsig, snygg och sen en massa andra egenskaper som också är viktiga. Mailade faktiskt regeringen och föreslog att de skulle anställa henne som utrikesminister istället för pundaren som är det nu, men de har inte svarat. SCAN har inte heller svarat på min receptidé, ska nog ringa dem istället. Eller några konkurrenter, men vilka andra företag är stora inom köttbullemarknaden? Aja, lär väl hitta på google.

 

Ja fan, vad finns det mer att säga? Ja juste! Tänkte på en grej när vi åkte hem från Sundsvall. Vad finns egentligen i alla dem där hästtransports-grejerna? Kom inte och påstå att det är hästar i alla dem! Allvarligt, man ser minst 1000 st sånna på nån timme på E4an, så jävla stort behov av att flytta hästar fram och tillbaka över sverige kan det fan inte finnas! Tycker hela iden känns lite störd, hästar har man för att ta sig fram förfan! Det är som att sätta propellrar på fåglar, liksom vafan! De kan redan flyga!


Maiden!

Var på stranden med vänner och bekanta idag. Eller nåja, en brygga på Stora Essingen, mycket trevligt var det dock. Sen drog alla hit och grillade, riktigt trevligt, massa öl massa tacokrydda. Dock var det ingen som gillade tacokryddan (idioter). Trodde vi skulle supa och kolla maidenkonserten halva natten, men alla var trötta så folk drog och min roommate drog ut och festa. Så nu är det bara jag, Maiden och en jävla massa öl hemma. Kunde inte slutat kvällen bättre med andra ord.

Ruuuuuuun tooo the hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiills! Lalallalaaaaaa.

 

Det sjukaste är att jag är fortfarande galet seg sen i torsdags. Jävla importsprit!

Nu drar dem igång Dream of Mirrors, klart en av deras bästa låtar. Underskattad är bara förnamnet!

 

Nåja, det jag försökte säga är, eller fan... Har nog inget mer att säga.


Sliten

Vart lite mycket dricka i torsdags, är fortfarande bakis. Nåja, ville bara säga det, så ni kan tycka synd om mig. Ska dra och bada nu!

Jag och Adam delade på 2kg fläskkotlett igår. Mycket gott och lär vara mätt ett par dagar nu. Tryckte i mig en bakis-kebab igår också. Får helt enkelt satsa på att vara trimmad inför beachen 2006 istället.


Roks

Hon tanten i ROKS avgick idag. Kan inte låta bli att tycka att hela grejen är lite kul, här har vi en organisation som snackar så extremt jävla mycket skit. Sen när de tillsist säger något som verkligen stämmer, att vi män är djur, då tar det hus i helvete.

 

Jag köpte taco-krydda idag, men vad ska jag laga för middag som passar!?


Haha!

Haha, vafan, nu börjar det nästan bli för kul hela grejen!

http://www.city.se/ArticlePages/200507/05/20050705194200_033/20050705194200_033.dbp.asp


Batterier

Vafan, så tog de uppladdningsbara batterierna till musen slut och Adam har laddaren i Italien. Nu måste jag köra på sånna där engångsbatterier och plötsligt måste jag börja överväga varje musrörelse. Rätt skumt att vanliga batterier ens finns kvar, alla borde vara återuppladdningsbara. Lite som att det egentligen bara borde finnas RW-skivor kvar.

 

Nåja, nu blir det köttbullefrukost.


Världskändis

Gjorde ju en liten parodi på AMS och Bajen, den spreds snabbare än vad jag hade anat. Självaste Laul länkar till den i sin blogg på aftonbladet. http://www.aftonbladet.se/blogg/laul/050705095113_gerrbrand_frlorad.html . Galet!

Känns faktiskt som om jag går från klarhet till klarhet. Det roligaste i kråksången är ju att det där ligger på min dator, jag kan helt plötsligt ändra det till en barnporrbild eller nåt, och plötsligt får Laul lite att förklara för sina chefer.

 

Det är tydligen en jävla massa algblomning just nu och man kommer på vissa ställen inte kunna bada på hela sommarn. Satan vad jag hade lackat om jag haft nån form av sjötomt eller nåt där och plötsligt går det inte att bada för att balterna dumpat massa konstgödsel i havet, cpn! En grej slog mig dock, var nåt inslag om hur det läckt ut olja i skärgården (säkert balternas fel det också), oljan dödar all växtlighet i sin väg och tar nån vecka att  få bort. Borde man inte kunna dumpa lite olja där algblomningen är som värst? Jag menar, ok man kan inte bada på nån vecka men sen jävlar har man en helt steril sandstrand!

 

Var inne på konsum idag och köpte en gul lök, så att de sålde tacokrydda i vanlig kryddburk eller vad man ska säga, alltså inte sånt man rör ner i köttfärsen, utan sånt man kan krydda lite lätt med. Blev riktigt sugen på att köpa, men hade bara 10 spänn med mig. Ska nog köpa imorn, återkommer i den frågan!


Politik

Sitter och kollar någon slags debatt om politker på 1an, kan inte sova. Jag blir så trött på allt snack. Då syftar jag inte i första hand på politikernas snack, utan på alla journalisternas snack om politikerna. Just nu sitter en journalist och intervjuar två andra journalister om hur bra politikerna är. Nu ska jag förklara nånting om oss män ALLT vi gör, ALLT, gör vi för att vi hoppas att det ska leda fram till sex. Ta bara en sån sak som feminism, de grabbar som säger att de kämpar för sånt tror ni verkligen de gör de för att de tycker det är så jävla viktigt att Ulla ska tjäna lika mycket som Bengt? NEJ! De gör de för att de tror att det på nåt sätt ska leda till sex.

Se på oss, vi pluggar, kämpar på jobbet, gör allt för att tjäna pengar. Och varför vill vi ha pengar? Jo, för att göra oss mer attraktiva hos tjejer, så att vi kan få... juste... sex. Och politiker är precis som oss andra, tror ni KDs ledare vill införa skoluniformstvång för att han bryr sig så jävla mycket om att Lisa blir mobbad för att hon har fel typ av jeans. Allvarligt, alla måste inse att det inte blir ett piss skillnad om man har uniform eller inte, vissa kommer vara mobbade andra inte. Nej, självklart skiter han i Lisa, det KD-snubben har i huvudet är sånna här bilder: http://www.teenminx.com/rr040128/images/redhead10.jpg . Eller kanske en kille i samma ställning, alltid tyckt KD-snubben varit lite av den typiska smygbögen.

 

Så. vad för politiker ska man då bli om man vill ha mycket sex? Ja, alla människor har ju politiska åsikter så för att använda politiken som sexsprångbräda måste man alltså vara extrem oavsett hur man står, för att sticka ut. Jag vågar nästan påstå att det knullas runt mest i flumvänstern, så att luta mycket åt vänster är nog en bra grej. Problemet är bara att ganska många insett detta, så du har ganska stor konkurrens, och eftersom pengar och materiella ting anses som fult i dessa kretsar måste du vara ganska snygg eftersom det inte finns så många penisförlängare du kan använda dig av. Så, om du känner att du inte klarar av det kanske du borde söka dig högerut istället. Du har säkert märkt att det finns många fula gubbar med penisförlängare i moderaterna och dylikt, och nu förstår du varför. Problemet med att vara åt höger är att det inte finns lika heta brudar där, men det finns en del guldkorn. Det bästa av allt är att konkurrensen inte är speciellt hård om dem heller, eftersom de flesta moderater är impotenta.

 

De jag aldrig riktigt förstått mig på är de som väljer att bli liberalextrema för att få knulla. Har ni någonsin sett en snygg tjej säga att hon är liberal? Allvarligt, det är verkligen helt obegripligt. Problemet är bara att man inte kan byta politiska åsikter bara för att man upptäcker att man gjort ett korkat val, för då kan man inte räkna med att få knulla. Det är nämligen viktigt för politiska tjejer att man inte vänder kappan efter vinden. Så till er som inte valt politisk åsikt än kan jag bara varna! Och till er som redan valt att bli liberalister kan jag bara säga, osis. Ni får hitta andra metoder än politik för att få doppa.

 

Men tänker du, jag är ju homosexuell och vill ha killar, vad ska jag då satsa på för politik? Nationalistisk politik givetvis! Sverigedemokraterna osv. Nästan uteslutande bara killar, ofta med tatueringar och sånt som jag antar att bögar lär gå igång på.

Jag menar, ta en sån som Hitler, hade han varit i politiken som oss vanliga för att få brudar hade han kunnat sätta på 17 tjejer om dagen om han velat (med tanke på hur långt han kom inom politiken). Men ändå dog han oskuld. Han blev ju inte nationalist för att knulla brudar. Men, han knullade ju inte killar heller säger ni. Förvisso, men då hade han hamnat i läger och blivit avrättad, och då hade han verkligen inte fått något mer sex. Så min teori håller!

 

Så för att sammanfatta det hela. Killar ger sig in i politik av en enda anledning.

Har man inget emot att sätta på tjejer med skumma kläder och lite hår under armarna, då är det vänstern som gäller.

Har man deg och inte för höga krav på tjejer, då är det högern som gäller.

Är man mer intresserad av politik än sex (kastrerad eller nåt), då är det liberalismen som gäller.

Är man homo, då är det nationalismen som gäller.

 

Så... Nu väntar jag bara på att svt ska ringa och bjuda in mig till nästa debatt.


Pengar

Vafan, måste ha pengar! Har börjat lite med det där Sure Betting som det kallas, men får se lite hur det går med det. Annars verkar det här som ett fett jobb http://hub11433.kicks-ass.net/ams/bajenfotboll.htm , ska man söka?

Hmm

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,668223,00.html

Nasa må jubla över sin lyckade kometbeskjutning.
  Men alla är inte lika förtjusta.
  En rysk astrolog har stämt Nasa på drygt två miljarder kronor för att aktiviteten har stört hennes arbete - med att ställa horoskop.

 

Borde hon inte kunnat förutse att den skulle skjutas? Jag menar, annars var hon ju ändå ingen bra astrolog.


Lack igen

Läste precis att Schalke04 ska stämma DIF för att de strular med Sörens kontrakt. Så sjukt hela grejen. Schalke04 får reda på en HEMLIG klausul, utnyttjar den. DIF vägrar acceptera budet. Då räknar alla med att Sören ska stämma DIF (eller något åt det hållet) eftersom schalke omöjligt kan hänvisa till klausulen då den är en sak mellan Sören och DIF. Att erkänna att man vet om den borde vara det största misstaget man kan göra, och vad gör Schalke nu? Jo de ska stämma DIF. Idioiter. HATAR TYSKAR!

Lite mindre lack

Mailade St Göran, fick svar nästan direkt att jag självklart inte skulle behöva betala. Sen bad han om ursäkt för hur jag blivit bemött på akuten. Skönt med lite trevliga personer! Skönt språkbruk också:

De e lungt, Jag skriver nu av denna faktura.
/Thomas

 

Nu blir det lunch. Vräker ner det jag har hemma i stekpannan, vitlök, spenat, bacon, soltorkade tomater, köttbullar. Lär bli asgott.


Lack

Vafan, fick just en räkning från St Göran, nu börjar jag tröttna på det här! Vart ju misshandlad på midsommar, tar mig till St Göran, där ingen verkar ha tid för mig, sitter och väntar 1 timme och det enda jag hinner möta är kaxiga jävla väktare. Jag lackar och drar till SÖS istället, där betalar jag akutavgiften och röntgen och allt kontant direkt. Inte nog med att taxichaffisar tar ut överpriser när jag kommer med ett uppsvullet jävla insparkat öga, befarade skallfrakturer... Nä, nu ska jag betala till ett sjukshus där inte ens en jävla sjuksyster kollat på mig. SKANDAL! Lackar fan på vårt samhälle, nu är kostnaderna för att bli misshandlad upp i smått otroliga 1450 spänn.

Som fattig student är det typ, det jag hade att leva på i sommar. Nu vågar jag fan inte gå ut, ger sig nån på mig igen så går jag faktiskt i personlig konkurs. Jävla skitland vi lever i, nu ska jag ringa brottsofferjouren!


Piller

Min roommate är i Italien, han är allergisk mot allt möjligt och har en hel massa medicin mot allt. Jag fick nå jävla utslag i armväcket, håller just nu på att knapra i mig lite blandade piller. Det kliar inte längre, perfekt.

Bakis

Åkte ju på en jävla hjärnskakning för en vecka sen (midsommar), doktorn.. eller ja, doktorinnan sa att jag inte fick dricka på en vecka. Så igår fick jag alltså börja kröka igen, vilket ju självklart skulle firas. Så nu har jag ont i skallen igen, nåja.. Så man hoppar får man landa som dem säger.

 

Hade på mig min Kvinnofängelset-tshirt igår och fick mycket uppmärksamhet på tunnelbanan. En tant började snacka med mig.

 "Jaha va kul, har vi tryckt upp en tröja också!"

"Vi?"

"Ja, jag var ju arbetslös för ett par år sen då missade jag inte ett enda avsnitt."

"Ehh, ok..."

Vagnen var helt full med folk, och när hon började snacka stirrade fan alla. Hatar när folk kollar på mig när jag inte har skägg, känner mig så naken.

 

Måste passa på att känga alla som har börjar ringa med hemligt nr och vägrar presentera sig! I min nokiamobil från tidigt 90tal hör man fan knappt skillnad på tjejer och killar i, hur fan ska jag veta vem jag snackar med. Nån ringde och bjöd in sig på efterfest hos mig igår, fattade aldrig riktigt vem.


Bröstfest

Jaha, så har det varit ännu en svensk bröstfest utan att man vart bjuden, jävla skit! Ska fan aldrig ta en snus till i hela mitt liv. Hade jag iof ändå inte tänkt göra, men snusmarknaden kommer ändå förlora miljoner på det. Iaf om man följer musikbolagens filosofi, jag hade inte tänkt köpa CDn jag laddar ner, men trots det går de minus en massa ändå... Lackar fan.

Nåja, nu håller jag på att värma lite käk, ska iof på grillfest snart men jag vet hur det brukar vara, grillen är inte tänd, det ska surras en timme innan osv osv. Hmm, vad ska man köpa för kött..? Får bli nåt nöt, så man inte behöver tänka på massa skumma sjukdomar. Nåja nu piper micron, på återseende!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,667390,00.html

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag skriva vad som händer i mitt liv osv osv.


hits