April

Ahh, som nära 100% av er trogna läsare förstod så var förra inlägget inget annat än ett aprilskämt.  Men nu när jag ändå berättar det i ett nytt inlägg så kan jag ju passa på att blogga en lite snabbis. Fast då bloggar jag ju faktiskt varje dag sen igår, å ehh... ahh...

Men iaf... Antar att ni hörde om world freeze. Grejen när folk stannar helt plötsligt, samtidigt, på nån plats... Eller ahh, kolla här http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article2169888.ab
Nu hittar jag inte länken till texten om det hela, men det stod nåt i stil med "Om du befann dig på centralen idag blev du säkert riktigt förvånad. Helt plötsligt stannade ett 100-tal människor upp och stod blickstilla."

En person som skriver en sådan text kan aldrig ha varit på centralen. Så är det nämligen där hela tiden!
Ok jag vet att vi sthlmare kallas stressade men allvarligt, hur fan kan bönder vara så jävla... ostressade? Det står 100 nyanlända personer mer eller mindre helt jävla blickstilla. Man måste sicksacka fram mellan alla dessa lantisar. Av någon anledning så worldfreezar de alltid på de konstigaste ställena, typ precis när de kommit upp för rulltrappan och liknande. Idioter!

Så ja, har du ångest för att du missade world freeze-dagen.. Det är inte för sent. Det är aldrig för sent. Bara att glida till centralen vilken dag som helst!

Kommentarer:
Postat av: Tess

Vad hände med tallandet? :(

Postat av: steffe20

Det kan man som sagt också göra varje dag...

2008-04-03 @ 18:15:47
URL: http://steffe20.blogg.se
Postat av: Britta

Om du tycker att det är jobbigt med turister som fryser precis ovanför rulltrappan, tänk dig hur det är att stå bakom i högklackat! Livsfarligt. Nej, lantisar borde förbjudas i tunnelbanan. Står på fel sida gör de också.

2008-04-04 @ 10:22:43
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits